Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Grawit w Chłapowie

Adres obiektu Albatrosa 2, 84-120 Chłapowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Patryk
Dodano: 2017-07-20
Pobyt od: 2017-07-03 do 2017-07-06 IP: xx.169.131.220
 
 
   

Wygodnie, miło, blisko morza


 
 

Anna
Dodano: 2014-07-13
Pobyt od: 2014-07-03 do 2014-07-10
 
 
    

Jeśli ktoś wybiera się do Chłapowa w celu odpoczynku to Willa Grawit jest doskonałym na to miejscem. Pokoje są ciche, przestronne, czyste. Kuchnia dla gości jest duża i jest też wiele stolików, gdzie można zjeść. Właściciele sympatyczni. Serdecznie pozdrawiam.


 
 

Wczasowicze
Dodano: 2013-07-28
Pobyt od: 2013-07-14 do 2013-07-27
 
 
 

Oferta zgodna z prawdą, pokoje przestronne i czyste. Dobrym pomysłem jest urządzenie kuchni z jadalnią dla gości. Miejsce parkingowe jest faktycznie zapewnione ( miejsc tyle ile pokoi ), obiekt jest ogrodzony. Gospodarze bardzo mili. Najbliżej do plaży jest wejście numer 13 ale polecamy trochę dalsze ale wygodniejsze numer 12 (betonowe , plaża szersza ).Dobra lokalizacja blisko Władysławowa. Niestety w całym Chłapowie nie zjedliśmy dobrej ryby , dopiero w Jastrzbiej Górze w regionalnej smażalni kaszubskiej na ul Rozewskiej zjedliśmy naprawdę dobrze przyrządzoną rybę .


 
 

gemini23
Dodano: 2013-06-01
Pobyt od: 2013-05-29 do 2013-06-01
 
 
    

Willa pierwsza klasa. Nowy budynek, pokoje w standardzie, którego niejeden wysokiej klasy hotel by się nie powstydził. Łazienka przestronna i wygodna. Mieliśmy pokój bez widoku na morze, a z balkonu morze i tak było widać :-). Właściciele bardzo mili i pomocni. Położenie willi całkiem niezłe. Sklep bliziutko, zejście na plażę (12) łagodne i wygodne. Plaża szeroka, czysta, troszkę kamyków ale zupełnie nie przeszkadzają. Blisko kilka lokali, w których można zjeźć (polecam Bar Letni, dobre jedzenie, uczciwa obsługa :-)). Do Włądysławowa niecały kilometr. POLECAM!


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Władysławowo w przewodniku

5 porad na udany urlop z dzieckiem

5 porad na udany urlop z dzieckiem

Wakacyjny urlop z dzieckiem to nie lada wyzwanie. Podpowiadamy, co zrobić, żeby wyjazd był bezpieczny dla malucha, a i rodzicom sprawił dużo radości.

Miasto na fali – Władysławowo

Miasto na fali – Władysławowo

Od wielu sezonów niesłabnącym powodzeniem cieszy się Władysławowo. Każdego lata to miasteczko u nasady Półwyspu Helskiego odwiedzają tysiące gości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie