Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Willa Grawit w Chłapowie

Adres obiektu Albatrosa 2, 84-120 Chłapowo
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Lokalizacja 4.6
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Paweł W
Dodano: 2016-08-14
Pobyt od: 2016-08-07 do 2016-08-13 IP: xx.31.148.210
 

Byliśmy w tym miejscu po raz trzeci - dwie rodziny z dziećmi więc to już jest naszą oceną. Bardzo mili właściciele !!, dobra lokalizacja, czysto i dla nas idealnie. Polecamy to miejsce dla rodzin z dziećmi. Bardzo duża i dobrze wyposażona kuchnia przy kąciku zabaw dla dzieci. Dla nas miejsce super.Pokoje czyste i wszystko zgodne z opisem. Myślę że jeszcze nie raz tam zagościmy. Do pełni szczęścia - może jakiś mały kącik z atlasem do ćwiczeń by się przydał? hmmm ale to już mój taki kaprys :) Bardzo polecamy miejsce. Pozdrawiamy przesympatycznych właścicieli !!!! Do zobaczenia......


 
 

Anna
Dodano: 2014-07-13
Pobyt od: 2014-07-03 do 2014-07-10
 
 
    

Jeśli ktoś wybiera się do Chłapowa w celu odpoczynku to Willa Grawit jest doskonałym na to miejscem. Pokoje są ciche, przestronne, czyste. Kuchnia dla gości jest duża i jest też wiele stolików, gdzie można zjeść. Właściciele sympatyczni. Serdecznie pozdrawiam.


 
 

Paweł Wójcik
Dodano: 2014-07-09
Pobyt od: 2014-06-29 do 2014-07-05
 

Witam, byliśmy w dwie rodziny z dziećmi po raz drugi w tym miejscu, willa przyjazna dla rodziców z dziećmi - bardzo fajny kącik zabaw dla dzieci, plac zabaw na powietrzu, posesja i parking ogrodzony. Teren cały monitorowany. Naprawdę czysto, fajna lokalizacja, blisko sklepy i inne atrakcje dla dzieci, blisko do Władysławowa na spacerek i na plaże, blisko gastronomia więc można spokojnie zjeść. Lokalizacja rewelacyjna. Dobrze wyposażona kuchnia. polecam dla rodziców pokoje ekonomiczne gdyż są na jednym poziomie z dużą i dobrze wyposażoną kuchnią, pokojem zabaw dla dzieci, kącikiem na drinka. Dla nas willa rewelacja. Pokoje czyste, schludne i ogólnie panuje cisza, można wypocząć. Myślę że wrócimy tam jeszcze. Pozdrowienia dla miłych i sympatycznych właścicieli. Polecamy w 100% to miejsce. Pozdrawiam.


Paweł Wójcik - opinia o obiekcie Willa Grawit w Chłapowie
 
 

marcin
Dodano: 2014-05-05
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-04
 
 
    

bardzo dobry obiekt w swojej klasie. ok 300 metrów w linii prostej do plaży. pokoje czyste, jasne i przestronne. duża w pełni wyposażona kuchnia. duży pokój do zabaw dla dzieci. i przede wszystkim przemili ludzie, którzy tym zarządzają. godne polecenia.


 
 

Wczasowicze
Dodano: 2013-07-28
Pobyt od: 2013-07-14 do 2013-07-27
 
 
 

Oferta zgodna z prawdą, pokoje przestronne i czyste. Dobrym pomysłem jest urządzenie kuchni z jadalnią dla gości. Miejsce parkingowe jest faktycznie zapewnione ( miejsc tyle ile pokoi ), obiekt jest ogrodzony. Gospodarze bardzo mili. Najbliżej do plaży jest wejście numer 13 ale polecamy trochę dalsze ale wygodniejsze numer 12 (betonowe , plaża szersza ).Dobra lokalizacja blisko Władysławowa. Niestety w całym Chłapowie nie zjedliśmy dobrej ryby , dopiero w Jastrzbiej Górze w regionalnej smażalni kaszubskiej na ul Rozewskiej zjedliśmy naprawdę dobrze przyrządzoną rybę .


 
 

Paweł W
Dodano: 2013-07-21
Pobyt od: 2013-07-14 do 2013-07-20
 

polecam to miejsce. byłem z dziećmi, willa przyjazna dla rodziców z dziećmi - fajny kącik do zabaw dla dzieci, ogrodzona posesja, plac zabaw. Naprawdę czysto, fajna lokalizacja, blisko sklepy i inne atrakcje. dobrze wyposażona kuchnia. polecam dla rodziców pokoje ekonomiczne gdyż są na jednym poziomie z kuchnią, pokojem zabaw dla dla dzieci, kącikiem na drinka. dla nas willa rewelacja. Minusy: słabo działające wifi w pokojach, przydała by się jakaś mała siłownia. Wrócimy tam jeszcze. Polecamy gorąco. Pozdrowienia dla miłych właścicieli.


 
 

Marta i Tomasz
Dodano: 2013-06-10
Pobyt od: 2013-05-03 do 2013-05-05
 

Pobyt w Wilii Grawit to strzał w 10-tke !!!!! Szczególnie polecam dla rodzin z małymi dziećmi ! Przestronne pokoje z balkonami - cudownie miękkie łóżka i sterylnie czysta pościel, wygodna łazienka. Na uwagę zasługuje duża i świetnie wyposażona kuchnia gdzie można swobodnie przygotowywać posiłki oraz bawialnia dla dzieci. Reasumując w tym miejscu można naprawdę wypocząć - wszystko oceniam na 10!!!!! My na pewno będziemy częstymi gośćmi :-)


 
 

gemini23
Dodano: 2013-06-01
Pobyt od: 2013-05-29 do 2013-06-01
 
 
    

Willa pierwsza klasa. Nowy budynek, pokoje w standardzie, którego niejeden wysokiej klasy hotel by się nie powstydził. Łazienka przestronna i wygodna. Mieliśmy pokój bez widoku na morze, a z balkonu morze i tak było widać :-). Właściciele bardzo mili i pomocni. Położenie willi całkiem niezłe. Sklep bliziutko, zejście na plażę (12) łagodne i wygodne. Plaża szeroka, czysta, troszkę kamyków ale zupełnie nie przeszkadzają. Blisko kilka lokali, w których można zjeźć (polecam Bar Letni, dobre jedzenie, uczciwa obsługa :-)). Do Włądysławowa niecały kilometr. POLECAM!


 
Karolina z mazowsza
Dodano: 2012-07-10
 

Polecam Willę Grawit!!! Co tu dużo mówić cały obiekt bardzo czysty i widać, że nowy, przytulna atmosfera, dobre położenie i mili właściciele. Wrócę na pewno !


 
Szymon
Dodano: 2012-07-04
 

Do Willi Grawit trafiliśmy z polecenia znajomych. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze spędzonego tam czasu. Pokoje duże, czyste i bardzo ładne. Nasza córka świetnie bawiła się w Klubie Malucha, szczególnie spodobała jej się Do morza prowadzą szerokie wykostkowane chodniki, dojście tam zajmuje ok10min spacerkiem. Na pewno wrócimy w przyszłym roku. Pozdrawiam, Szymon


Opinie 1-10 z 12

 

Władysławowo w przewodniku

Miasto na fali – Władysławowo

Miasto na fali – Władysławowo

Od wielu sezonów niesłabnącym powodzeniem cieszy się Władysławowo. Każdego lata to miasteczko u nasady Półwyspu Helskiego odwiedzają tysiące gości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie